}
gertjanhoofd

Gert Jan Bok

Al sinds 1995 maakt Gert Jan tafels, dressoirs, inbouwkasten, keukens, stoelen, expositiemeubilair en zelfs surfboards. Daarnaast wordt hij regelmatig betrokken bij de inrichting van musea, horeca en bedrijfspanden, zoals het Boijmans van Beuningen en het Wereldmuseum te Rotterdam. Niets is hem te gek! Want met zijn ruime ervaring, nuchtere Rotterdamse kijk, praktische oplossingen en zijn liefde voor mooie, eerlijke materialen wordt alles een succes.

Het leukste vindt Gert Jan het, om vanaf een idee bij een project betrokken te worden; samen ontwerpen en alle opties afwegen om tot een betaalbaar, kwalitatief hoogwaardig product te komen. Dus heb je al een idee in je hoofd, maar ontbreekt het je aan de tijd/werkplaats/kennis om het zelf te maken? Of heb je een leuk meubel in een dure designerszaak gezien waar volgens jou toch nog iets aan mankeert? Bel dan eens met Gert Jan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hij doet je een realistisch voorstel waar je een levenlang plezier van zult hebben. Of toch tenminste zolang jij zelf wil, mocht je wel de modetrends willen blijven volgen. Dat doet Gert Jan ook. Dus tegen de tijd dat je ergens op uit gekeken raakt, kun je gewoon weer even bij zijn werkplaats langskomen voor koffie en inspiratie!